Omröstning Mejeritomten

Det går även att lämna kommentarer längst ner på sidan

Tillbaka till toppen

Click on the poll block above to edit it directly in this post. Add a question, and multiple answers and even change the styling of the block using the sidebar controls. Add new poll blocks by searching for ”poll” or type ”/poll” in a new block.

3 reaktioner till “Omröstning Mejeritomten”

  1. Har flera ggr under åren, bl a i HDs facebook-grupp föreslagit att mejeritomten och koloniområdet ska ingå i Fredriksdals friluftsmuseum. Tanken är en mer intressant och spännande park genom bl a utökat grönområde, anlagda våtmarker med hjälp av avrinningen från tidigare Husensjön. Ett annat förslag är ett topografiskt miniatyr-Skåne-landskap ( 100 x 100 m) som visar de mest intressanta sevärdheterna, allt omgivet av en vallgrav. Fler museer – t ex över alla bryggerier, kafferosterier, läsk- vatten- och spritverksamheter som funnits i staden sedan 1850 tack vare den utsökta vattenkvalitén. Mer närodlat i pedagogiskt syfte och försäljning från fler kaféer. Kanske ett nytt historiskt stadsmuseum med hjälp av Dunkers fonder. Med mera…

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s