Sponsring av Helsingborgs Medborgarmedalj

Tillbaka till Huvudsidan
Se 2020 års medaljmottagare

SPONSRING AV HELSINGBORG MEDBORGARMEDALJ.

När nu första utdelningen av medaljer är avklarad är det dax att tänka framåt på nästa års utdelning och evenemang. Vi räknar inte med att varje år få artister att ställa upp gratis och inte heller kan The Tivoli ställa upp med lokaler, utrustning och personal utan en liten ersättning.
Inte heller kan Per och jag satsa så mycket av våra privata medel som vi gjort i år.
Vi behöver därför hjälp för att kunna marknadsföra medaljutdelningen på ett bättre sätt genom annonser, affischering samt för kostnader av artister lokaler med mera.
Därför söker vi nu personer, företag, organisationer och föreningar som vill sponsra det hela.

Privatsponsring
Privatpersoner som sponsrar blir garanterade en persons entré till nästa års arrangemang för varje 100-lapp man sponsrar med.

Företags- och organisations- föreningssponsring
För företag / organisation / förening är minsta sponsring 1000:- och varje sponsrad 1000-lapp berättigar till 2 personers entré.

Sponsrande privatpersoner kommer inte att offentliggöras medan sponsrande företag, organisationer och föreningar kommer att omnämnas på hemsidan och i marknadsföringen.

Vill du stödja arrangemanget med Helsingborg Medborgarmedalj sänd ett bidrag via Swish på nummer 0709-300363 eller som banköverföring till konto 9159-907.228-0.
Meddela adress att sända kvitto till.
Tala också om ifall ni vill ha ert namn i särskild stil och om ni önskar att er logotype ska visas i publikationer där er sponsring omnämns.
Kontakta oss här

Ekonomisk redovisning kommer att publiceras två ggr per år. Dels efter nyår och dels när nästa års medaljutdelning ägt rum.

Tillbaka till toppen

%d bloggare gillar detta: